MISS SPORTY PUMP UP BOOSTER MASCARA EN EYELINER

MISS SPORTY PUMP UP BOOSTER MASCARA EN EYELINER

Er zijn ontzettend veel mascara’s op de markt en ik vind het ook heerlijk om elke keer een nieuwe mascara te testen. Zo ook deze Pump Up Booster Waterproof Mascara van Miss Sporty. Tevens is er een eyeliner in deze Pump Up Booster lijn. Aangezien we met dit herfstweer wel eens een regenbui kunnen verwachten, ben ik erg nieuwsgierig of deze mascara waterproof is.

Allereerst valt de dikke verpakking op en de glanzende, oranje tekst. De mascara heeft trouwens een enorme borstel, die er best spectaculair uitziet. De Pump Up Booster mascara belooft 24 uur te blijven zitten en volume . Nou ik ben benieuwd!

Hoe groot is deze borstel. Dat is ook meteen het eerste minpuntje aan deze mascara. Ik vind dit namelijk niet zo prettig werken. Ik kom niet goed bij de wimperaanzet en ik knoei ermee rond mijn ogen. Zonde.

Mijn ervaring met de Miss Sporty Pump Up Booster Mascara
De verpakking vind ik spectaculair, alleen het borsteltje is niet helemaal mijn ding. Ik merk dat het lastig vind om deze mascara netjes aan te brengen. Tevens vind ik dat er teveel mascara in het borsteltje blijft hangen waardoor er klontjes in mijn wimperhaartjes komen. Deze krijg je er moeilijk uit en na veel gehannes is het resultaat in mijn ogen ‘oké’. Waterproof is de mascara wel. Hij overleeft een regenbui, geen douchebeurt!
Ik ben niet overdonderd door deze mascara, maar mega slecht is die ook niet. Ik heb wel eens mascara’s gehad die mijn wimpers meer volume en lengte hebben gegeven. Ben je opzoek naar een mascara met een groot borsteltje, die je wimpers subtiel voorzien van volume, dan is deze mascara echt iets voor jou. Hij kost €4.49

Naast de mascara is er ook een Pump Up Booster Eyeliner. Ik gebruik eigenlijk noooooit eyeliner, dus misschien ben ik niet echt de juiste persoon om een eyeliner te ‘testen’. Wel hoor ik altijd dat je moet kijken naar een fijn borsteltje of sponsje en naar het puntje waarmee je de eyeliner aanbrengt. Deze eyeliner belooft 24 uur te blijven zitten en waterproof te zijn.

De eyeliner heeft een dun kwastje en loopt in een subtiele punt. Verder merk ik dat het kwastje wat moeilijk uit de verpakking komt. Misschien ligt het aan die van mij? 😉

Miss Sporty Pump Up Booster Eyeliner
Ondanks dat ik geen ‘eyeliner drager’, ben, mag het resultaat er zijn. De eyeliner is goed zwart en het ziet er prima uit. Dunne lijntjes trekken vind ik zelf nog wat lastig, maar na wat oefenen lukt dat ook prima! Het duurt even voordat de eyeliner opdroogt, dus je moet wel wat gevorderd zijn in het aanbrengen van eyeliner. Je hebt de kans, als je niet snel genoeg werkt, dat de eyeliner onder je wenkbrauwen te recht komt. Een regenbui overleeft deze eyeliner, geen douchebeurt. Deze eyeliner kost €3.49