Wat doe je als je ziek bent?

De meeste mensen om mij heen hoor ik snotteren en klagen over dat ze zich niet zo lekker voelen. Ik had maandag nog nergens last van, maar sinds gisteren lig ik plat. Ik voel me helemaal niet lekker! Mijn lichaam doet pijn, mijn keel doet zeer en ik heb enorme hoofdpijn. Gisteren begon ook de koorts en vandaag heb ik een rustig dagje gepland. Ik heb eigenlijk helemaal geen tijd om ziek te zijn!!
Ziek zijn kan soms lang duren waardoor je jezelf ook gaat vervelen. Vandaag wat tips op een rijtje wat je zou kunnen doen om de tijd te doden.

1) allereerst natuurlijk lekker in je bed liggen en veel slapen.
2) Een leuk programma terugkijken op je laptop.
3) Je kan natuurlijk ook een leuk filmpje opzetten.
4) Een gezonde smootie maken met veel groente en fruit!
5) Goed blijven drinken, zoals thee met honing.
6) Leuke webshops afspeuren en lekker opschrijven wat er op je wishlist staat.
7) Lees een leuk boek of tijdschrift.
8) Speur leuke blogs af en ga lekker artikelen teruglezen.
9) Zoek op YouTube naar leuke filmpjes die jou intresse hebben en ga die lekker kijken.
10) Bel een vriend(in) op en laat je opfleuren.
11) Haring helpt voor een pijnlijke keel!! Laat een haring voor je halen als je keelpijn hebt. hihi
12) Verwen je zelf lekker. Neem een maskertje, voetenbadje, even stomen en neem een lekker bad of douche.

Ik denk dat het belangrijkste is dat je even goed uitziekt. Maar ik heb zo’n hekel aan stilliggen en niks doen. Mijn hoofd bonkt en alles doet zeer. Vandaag doe ik verstandig en neem ik echt even mijn rust!

Wat doe jij als je ziek bent? Deel je tips, daar kunnen we allemaal wat aan hebben!